2010. április 19., hétfő

iPhon 4G?


Sziasztok, eMeM vagyok, a fontosabb apple related dolgokról fogok írni.... elvileg :)Nagy a rumor mostanában az Apple körül, eddig iPad lázban égett a világ, most meg ugyebár a következő iPhone az aktuális pletykatéma. Elvileg ugyebár nyáron jön az új hardver, a pletykaháború hivatalosan azt hiszem ma délután kezdődött, elmesélem én mit hallottam a sarki közértben.

Tehát az van, hogy az Apple-től elloptak egy iPhone 4G prototípust, ezt a gizmodo megvette, majd szappanoperába illő módon névtelenül megszellőztette, mintha egy hotelszobában találták volna. Erre lecsapott az engadget, majd pár órával később a gizmodó színre lépett és videó formájában bemutatta, h ők mekkora király arcok, már a kezükbe van a vas.

Mondjuk én személy szerint bánom, hogy újabban nincsenek Apple titkok, nincsen wooooow élmény mikor Steve elővesz valamit a farmerzsebből.

Node nézzük mit találtak ezek a srácok:
  • jól összerakott hardver, nem otthoni barkács
  • iTunes is felismerte bár azonnal le is tiltódott az eszköz, azóta nem működik (távolról az iPhoneokat ugyebár lelehet tiltani)
  • fejlettebb hardver elemek mint ami a 3GS-ben van
  • előlapi kamera
  • nagyobb kijelző
  • nagyobb aksi
Mondjuk személy szerint én bízom benne, hogy Steve megunta a kiszivárgott infókat, és hulladék alkatrészekből összerakatott egy készüléket csak hogy kussoljanak..... sajna azonban nyáron szerintem ezt fogják bemutatni mint one more thing.


8 megjegyzés:

  1. mit is mondhatnék erre.. csak remélem hogy nem ezt tekinti a vállalat innovációnak mert.. hát lehet h nagyon megszoktam a 3G-met, és nem vok nyitott a "gordzsüsz dizájnra" de első látásra ez randa :P

    VálaszTörlés
  2. Izlések és ficamok...:D
    Nekem végre teccik :P

    Jahés üdv a csapatban eMeM!

    VálaszTörlés
  3. Ez az első íFón, ami tetszik...olyan európais lett végre! :)

    eMeM, üdv a csapatban...;)

    VálaszTörlés
  4. ennél azért én is többet várok...és mostmár mindkét alsó hangszóró működhetne, mert hogy a bal oldali jó, a jobb meg csak "optikai tuning", nálam eléggé kiverte a biztosítékot :D

    VálaszTörlés
  5. Alapvetően nem vagyok benne ebben az iPhone témában, meg általában véve az Apple termékeinek körében.
    Miért jó ez? Mik a szolgáltatásai, lehetőségei egy ilyennek... Miért iPhone-t vegyek netBook helyett?
    Szóval ha valakinek van hozzá idege, mutassa be nekem a témát, mintha a "mamával" beszélgetnél...:
    "- Milyen játék az ott a kezedben kisunokám?
    - Tudod mama..."
    Szóval hogy is van ez?

    VálaszTörlés
  6. Bocs a flood-ért, de...
    Az előző kommentem kiegészítésre szorul ugyebár. Chris Bejegyzését olvasva persze az alap tudnivalókkal tisztába kerültek. De a kérdés még mindig a régi... Miért inkább ez 12 hektár föld áráért, mint egy netBook? Mert Apple?

    VálaszTörlés
  7. Az iphone egy telefon. A netbook meg egy mas dolog. A kettot igy nem lehet osszehasonlitani. Akkor mar inkabb miert iphone mint android...

    VálaszTörlés
  8. Igazából az Apple nem számítógép természetű dolgaitól alapjáraton elzárkózom. A miértet nem is igazán tudom itt megfogalmazni.
    De egy telefon nálam telefon. Nem értem mire ez a felhajtás. Drágább, mint hasznos. Az én értékrendem szerint. Szót se többet róla! 8)

    Köszönöm a választ!

    VálaszTörlés